Referenties

Familie Draaijer

Toen ik moest kiezen uit 3 verschillende fotografen voor de uitvaart van mijn lieve Ietje, hoefde ik niet lang na te denken.
Meteen zag ik dat de foto’s van Jose me aanspraken en dat heeft ze dan ook meer dan waar gemaakt.
Haar oog voor detail en haar inlevingsvermogen zijn bewonderenswaardig. Ook maakt ze veel foto’s in zwart/wit wat me altijd zeer aanspreekt.
Heel veel dank Jose voor je geweldige nalatenschap aan ons zoontje, zodat ook hij een goed beeld heeft van de uitvaart van zijn veel te jong overleden moeder.

Heel veel dank nogmaals!

Hartelijke groet,
Maurits

Ik ben heel dankbaar voor de wijze waarop jij met je warme hart en je scherpe oog de beelden hebt weten te treffen van zo’n verdrietige gebeurtenis.
De manier waarop je ons in deze moeilijke tijd benaderde en ons meenam in je uitleg heb ik als erg prettig, professioneel en warm ervaren.
Wat was het fijn om ‘s avonds na de uitvaart al een preview te mogen ontvangen. Dat je voor kleine Hugo een eigen boekje had gemaakt en dat wij het door jou gemaakte prachtige fotoalbum persoonlijk van jou hebben mogen ontvangen.
Dankjewel dat je ons zo goed hebt aangevoeld en ons zulke mooie beelden hebt gegeven en daarmee het verlies en afscheid van mijn lieve tweelingzus iets draaglijker hebt gemaakt.

Lieve groeten,
Ellen Draaijer

José heeft van het afscheid van onze dochter Ietje een prachtige fotoreportage gemaakt.
Zij heeft dit met een groot gevoel voor emotie en liefdevol weten vast te leggen.
Het resultaat is een prachtig en dierbaar boek als een mooie herinnering.

Gerda en Jan Draaijer

Funeral company

Je zal toch maar zo’n fotograaf hebben die je laatste Amstel tocht vastlegt. Dank José je hebt weer prachtige foto’s gemaakt. Funeral company op instagram

Indrukwekkende reportage heb je gemaakt waar we zeer blij mee zijn. Hartelijk dank daarvoor.

Else Griffioen

Bedankt voor de foto’s, het is een prachtige serie geworden. Met de film hebben we zo een mooi aandenken aan de uitvaart van mijn man.

Kristel Schenk

Prachtige, waardige foto’s, gemaakt door José op liefdevolle, betrokken en respectvolle wijze. Zij houdt met haar foto’s de herinneringen aan deze dag levend.

Markus Kaptein

Heel hartelijk dank voor je vakwerk en onopvallende rol die je tijdens de ceremonie hebt kunnen spelen. Dat is erg gewaardeerd!

Groet,  Mark