Referenties

Scherp oog voor details

Bij de uitvaart van deze papa van jonge kinderen was het belangrijk om voor zijn kinderen deze verdrietige gebeurtenis vast te leggen voor later. Met haar scherpe oog voor details en uitstekende inlevingsvermogen legde José de uitvaart op een prachtige, gevoelige manier vast. Het was bijzonder om te ervaren hoe we ons totaal niet bewust zijn geweest van haar aanwezigheid en dat ze toch zoveel details zo prachtig heeft weten vast te leggen.
Nogmaals onze hartelijke dank!

Het juiste moment

José is niet alleen qua techniek een geweldige fotografe, maar bovenal een fotografe die precies het juiste moment weet vast te leggen. Bij een uitvaart, wat een uiterst emotionele gebeurtenis is, pakt José uit al die momenten precies de meest waardevolle setting eruit. Zij is onopvallend aanwezig maar weet toch elke hoek, situatie of detail te vereeuwigen.
Wij beleven de emoties van een uitvaart vaak eigenlijk pas echt achteraf. Als we de foto’s die José van de uitvaart heeft gemaakt bekijken, komt die dag bij ons weer tot leven en beleven wij hem in alle heftigheid bijna échter dan op de dag zelf. De verstilde emoties zijn een grote troost voor de nabestaanden. Wij raden dan ook al onze klanten altijd, uit de grond van ons hart, aan om José foto’s te laten maken op het afscheid van hun dierbare. Zij kan het grote verdriet van die dag vastleggen in haar foto’s op zo’n manier dat die uiteindelijk een gekoesterde troostrijke herinnering gaan opleveren.

Uitvaartfotografie

Bedankt voor de foto’s van de uitvaart. Ik hoop dat uitvraartfotografie meer aandacht krijgt. Ik ben zeer dankbaar dat er foto’s zijn gemaakt.

Anoniem

Warm hart en scherp oog

Ik ben heel dankbaar voor de wijze waarop jij met je warme hart en je scherpe oog de beelden hebt weten te treffen van zo’n verdrietige gebeurtenis.
De manier waarop je ons in deze moeilijke tijd benaderde en ons meenam in je uitleg heb ik als erg prettig, professioneel en warm ervaren.
Wat was het fijn om ‘s avonds na de uitvaart al een preview te mogen ontvangen. Dat je voor kleine Hugo een eigen boekje had gemaakt en dat wij het door jou gemaakte prachtige fotoalbum persoonlijk van jou hebben mogen ontvangen.
Dankjewel dat je ons zo goed hebt aangevoeld en ons zulke mooie beelden hebt gegeven en daarmee het verlies en afscheid van mijn lieve tweelingzus iets draaglijker hebt gemaakt.

Lieve groeten,
Ellen Draaijer

Oog voor detail en inlevingsvermogen

Toen ik moest kiezen uit 3 verschillende fotografen voor de uitvaart van mijn lieve Ietje, hoefde ik niet lang na te denken.
Meteen zag ik dat de foto’s van Jose me aanspraken en dat heeft ze dan ook meer dan waar gemaakt.
Haar oog voor detail en haar inlevingsvermogen zijn bewonderenswaardig. Ook maakt ze veel foto’s in zwart/wit wat me altijd zeer aanspreekt.
Heel veel dank Jose voor je geweldige nalatenschap aan ons zoontje, zodat ook hij een goed beeld heeft van de uitvaart van zijn veel te jong overleden moeder.

Heel veel dank nogmaals!
Maurits

Familie Draaijer

José heeft van het afscheid van onze dochter Ietje een prachtige fotoreportage gemaakt.
Zij heeft dit met een groot gevoel voor emotie en liefdevol weten vast te leggen.
Het resultaat is een prachtig en dierbaar boek als een mooie herinnering.

Gerda en Jan Draaijer

Funeral company

Je zal toch maar zo’n fotograaf hebben die je laatste Amstel tocht vastlegt. Dank José je hebt weer prachtige foto’s gemaakt. Funeral company op instagram

Mooi aandenken

Bedankt voor de foto’s, het is een prachtige serie geworden. Met de film hebben we zo een mooi aandenken aan de uitvaart van mijn man.

Else Griffioen

Prachtige en waardige foto’s

Prachtige, waardige foto’s, gemaakt door José op liefdevolle, betrokken en respectvolle wijze. Zij houdt met haar foto’s de herinneringen aan deze dag levend.

Kristel Schenk

Markus Kaptein

Heel hartelijk dank voor je vakwerk en onopvallende rol die je tijdens de ceremonie hebt kunnen spelen. Dat is erg gewaardeerd!

Groet,  Mark