Afscheidsfotograaf José Donatz

Het afscheid van een dierbare is een bijzonder moment dat voor de nabestaanden vaak in een roes voorbij gaat. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om de uitvaart van een dierbare te laten vastleggen door een afscheidsfotograaf. De unieke fotoreportage kan u helpen een zwaar afscheid een plek te geven .

Een goede afscheidsfotograaf fotografeert vanuit het gevoel en vanuit het hart. Ik beschik over de juiste professionele foto-uitrusting en neem een discrete houding aan om op geen enkel ogenblik het afscheid te verstoren en toch uitstekende kwaliteit af te leveren.

“Hoe bijzonder is het dat mensen je toelaten op het kwetsbaarste moment in hun leven. Ze moeten je vertrouwen om zo dichtbij te laten komen, zodat jij mooie, respectvolle beelden kunt maken. Want beeld is heel belangrijk. Het kan belangrijk zijn voor rouwverwerking. Als je beeld ziet komen er ook vaak herinneringen boven, waar je dan over kunt praten, je kunt lachen, maar ook huilen, want verdriet mag er zijn. Het kan fijn zijn om achteraf troost te kunnen putten uit die mooie fotoreportage.”

José Donatz